طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را در آب مخلوط کرده و ظرف آن را روی بخار گذاشته تا مخلوط حل شده و شفاف گردد.
شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید.
پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید.
سپس مواددو ظرف را مخلوط کرده و بهم بزنید.
مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو الی سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
توجه:برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید سپس در یک ظرف در دار بریزید.
این پاستیل را با طعم های مختلف میتوانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.